,

Spalatorie automata de covoare

Spălam și curățam covoare, carpete și mochete în Brăila

Spălătoria de covoare automată LMG Carpet Wash utilizează o linie automatizată de desprăfuire, spălare și centrifugare. Spălăm covoarele mecanic și rapid, în maxim 48 de ore, covoarele vor fi gata spălate și uscate. Practicăm o curățare în profunzime a fibrelor, eliminăm murdăria cu produse de curățătorie ecologică evitându-se totodată deteriorarea acestora și a țesăturilor interne, rezultând eliminarea completa a bacteriilor, a acarienilor și a mirosurilor neplăcute.

Echipa noastra va avea grija ca mocheta, carpeta sau covorul Dvs. sa recapete aspectul initial si petele sa fie eliminate in totalitate. Solutiile folosite in procesul de curatare nu duc la decolorare, iar utilajele pe care le punem la dispozitie fac ca procesul de curatare covoare sa fie unul automatizat si rapid. Respectam programul vostru de lucru si vom stabili de comun acord intervalul orar la care sa ne deplasam la domiciliul sau sediul firmei pentru a prelua in mod gratuit covoarele. Avem posibilitatea de a prelua comenzile dumneavoastra de la domiciliu sau le puteti aduce la noi (pretul fiind mai mic). Livrarea covoarelor de catre LMG Carpet Wash inapoi catre Dvs. se face in folie.

LMG Carpet Wash ridică și livrează covoarele cu transportul GRATUIT de la domiciliu / sediu firmei dumneavoastră!

Preluarea covoarelor

În momentul plasării comenzii, la cerere, se stabilește un interval orar în care un reprezentant al firmei va colecta covorul de la adresa indicată de client.

Analiza si controlul covoarelor

Este un proces realizat inainte de curatare covorelor. Se controleaza daca sunt deteriorate, patate sau au alte elemente ce pot duce la degradarea lor.

Indepartarea prafului

Desprăfuirea se face printr-un sistem automat în 3 faze: periere pentru eliminarea firelor de păr, vibrare și absorbție a particulelor de praf acumulate în covor.

Spalarea covoarelor

Covoarele se spală cu ajutorul unei linii automatizate dedicată spălării profesionale a covoarelor. Trenul de spălat covoare este dotat cu perii rotative.

Uscarea covoarelor

Uscarea se face într-un spațiu izolat, unde covorul este suspendat pe un sistem de cadre pentru a se usca la o temperatură și umiditate controlate.

Parfumarea covoarelor

Toate covoarele tale după spălare vor fi parfumate pentru a-ți da starea de bine acasă. Parfumarea este gratuită!

Timp scurt de spalare

Datorită aparaturii profesionale, camerei de uscare speciale, putem spăla, curăța și usca covoarele în termen scurt, 48 de ore. Așadar dacă ai urgențe, ne poți contacta.

Livrarea covoarelor

Se face in ziua programata. Pentru a fi protejat de orice murdărie pe durata transportului, covorul este ambalat într-o folie de plastic și livrat la domiciliu, la cererea clientului